Enskede, Stockholm, 60-tal. Beatles lägger världen under sina fötter och en mängd andra band världen över hänger på. Dock matas Mats från första andetaget av en helt annan musik. Ella Fitzgerald, Nina Simone och Bille Holiday är namn som han tidigt kommer i kontakt med. Mamma Anita är jazzsångerska och sjunger på ställen som Nalen och Bal Palais. På sistnämnda klubb träffas dessutom Mats föräldrar och till tonerna av "Cry me a river" kommer en Mats Westling till världen. Familjen flyttar efter några år till Göteborg, eller närmare bestämt till Partille där ny skola och kompisar väntar. Att prata med Stockholmsdialekt i Göteborg vid den tiden var inte ballt, på band spelar Mats in sig själv och övar på sin Göteborgska. Han börjar att spela piano men går över till gitarr, och i tolvårs åldern bildar han sitt första band kallat "The Devils". Målade som bandet Kiss och med Tandberg bandspelaren på högsta volym blev de kungar på skolfesten. På stereon spelades hårdrock med Deep Purple, Led Zeppelin och Black Sabbath.
 
Under högstadiet tröttnar Mats rejält på Partille och dess invånare och börjar söka sig till stan och andra musiker. Mats bildar bandet Interpool tillsammans med Mats Claesson. Musiken som gällde vid den här tiden var jazzrock med divers influenser, det skulle vara svårt och starkt. Det spelades på ställen som Sprängkullen, Kulturhus etc. Sida vid sida med band som Attentat, Slobobans, Kaj Martin och Stick, Säpo m fl. Det bubblade bra under slutet av 70 talet.
 
Åren går och i början av 80 talet upptäcker Mats bl.a. Bowie och Roxy Music. En ny värld öppnar sig, balla kläder och smink blir en del av vardagen. Mats får förfrågan att gå med i gruppen Strasse och att åka till London några veckor senare för skivinspelning. Han svarar ja och en intensiv period inleds. Under denna tid gör Mats lumpen och det blir stora miljö skillnader. Från skogen till Londons musikliv och sedan tillbaks till skogen. Midge Ure från gruppen Ultravox producerade plattan och under en av kvällarna kom Phil Collins och hälsade på. Så här skall det vara tänkte Mats och åkte med. Efter några kul år splittras Strasse och Mats bildar tillsammans med Kaj Zack gruppen Attaboy där han gör sin debut som sångare.
 
Westling skriver låtar för fullt och Attaboy spelar på några av de otal klubbar som besöktes Veckan kunde se ut så här: måndag: Måndax på Åtta Glas; tisdag: Wai Kikki på New Yaki; onsdag: Gamle Port; torsdag: Yaki Da; fredag till s öndag var man givetvis på Bacchus. Attaboy fick erbjudande om ett skivkontrakt i London men valde att skriva med Svenska WEA istället. Låten "Land of glory" blev en radiohit vilket medförde en stor mängd spelningar runt om i landet. Med stelt sprayat hår och med sminket i ordning blev bandet nominerat till ett av de snyggaste banden i Sverige enligt Vecko Revyn och Westling blev i tidningarna kallad för Västkustens Joey Tempest. Oj, oj, oj. Attaboy splittras ett par år senare och Mats går sin egen väg.
 
Det har nu hunnit att bli 90 tal och frisyren har dämpats, men inte spelglädjen. Tillbaka i studion, denna gång med andra musiker spelar Mats in material för en ny platta i eget namn. En sen kväll på krogen stöter han på en kompis från Frankrike. Mats berättar om nya låtarna och kompisen berättar om en manager i Paris som han känner. Med nya låtar i bagaget går resan till Paris. Westling och kompisen bor i managerns hus men märker redan första kvällen att det inte känns helt seriöst, de blir bjudna på en stor mängd Calvados och sedan kom avtalet fram, de beslutar sig för att rymma. Sagt och gjort ger de sig ut i den Franska natten och tar in på hotell. Dagen efter går de till en av Paris största studios "Studio De La Grand Armeé" för att kopiera band. Medan musiken spelas kommer en man fram och gör grabbarna sällskap. Mannen har jobbat på ett stort skivbolag och är nu manager. Tilläggas måste att vid denna tidpunkt hade Mats inga som helst pengar kvar, inte ens till hemresan.
 
Mannen erbjuder ett skivkontrakt med Grand Armee Records och bokar genast in Mats på ett av de finare hotellen på Champs Elysée samt fri mat och dryck på en trevlig restaurang. Dessutom såg avtalet bra ut. Mats hämtar musikerna från Göteborg och tillbringar nästan ett halvår i Paris. Det spelas in ett album. Att jobba som Svensk artist sjungandes på Engelska vid denna tidpunkt var dock inte så bra och dessutom var det allt för stressigt. Mats åkte hem till Sverige igen.
 
Telefonen ringer när Mats sitter och äter en sen middag. Han får förfrågan om han vill sjunga i en balettmusikal. Han ser bilden framför sig och frågar – Hur då menar ni? Under en säsong sjunger Mats Westling och Cecilia Wennersten i en föreställning som heter "The cradle will rock". Det var fulla hus, bra press och de behövde inte dansa.
 
Under en spelning i Halmstad något år senare kommer en kille fram i pausen och tycker att Mats skall ta kontakt med skivbolaget han jobbar för. Nya låtar spelas in med frenesi, inspiration och även en del aggression. Det sistnämnda p.g.a. ett avslut av ett mycket kaotiskt förhållande. Westling åker till Stockholm och skriver skivkontrakt med Lionheart Records. Under denna period skriver han även låten "In the garden" som handlar om en vilsen tjej i en stor värld. Skivbolaget jublar och den släpps som första singel. "In the garden" blir en radiohit och spelas mycket. Mats gör ett flertal TV framträdanden och syns i många sammanhang mellan 96-98. I samma veva skriver Westling även låtar till Jill Johnson och står på scen med henne när hon vinner svenska uttagningen till Melodifestivalen och finns även med i finalen i Birmingham. 1996 passade Mats på att gifta sig med Madeleine.
 
Låtarna "When Johnny sold his saxophone" och "Sorry" släpptes också som singlar men när det var dags för albumet fick skivbolaget kalla fötter. Vi behöver mer muskler sades det när förhandlingarna med skivbolaget Universal inleddes. Mats skriver ytterligare kontrakt och en tid senare är plattan ute i handeln. Skivan heter "Weekend" och fick ett hyfsat mottagande trots misstaget att släppa den så pass långt efter hitsingeln. Vad faan gör man!
 
Mats gick vidare. Rätt in i väggen!!! Att tappa tron på det man älskat i hela sitt liv är inte roligt. Han var sjukskriven i flera månader och släppte allt som hade med musik att göra. Blotta tanken på att bli lovad guld och gröna skogar av människor som allt för länge stirrat sig blinda på utländska topplistor gjorde honom matt. Hela resonemanget om hur man bör göra eller inte göra, hur man bör se ut och inte. Hur kan skivbolagsindustrin se ut som den gör om alla har koll. Hmmm! I skuggan av allt detta börjar Westling efter en period att skriva, helt förut-sättningslöst. Första låtarna som kom fram var "Osårbara" och "Saga Utan Slut". Låtarna är trots sinnesstämningen positiva och livsbejakande.
 
Att skriva på Svenska blev nu helt naturligt, Mats ville att allt verkligen skulle gå fram. Känslan att få blotta sig själv på detta sätt var det bästa han varit med om. Med små baby steg började en ny och spännande resa mot okänt mål. Mats testade sina nya låtar på små singer/songwriter pubar. Att sitta och sjunga öga mot öga med sin publik gav mersmak men denna gången skulle allt ske på annat sätt. En kväll på krogen Sjöbaren i Haga, där han bor spelar gruppen YaYaMen. Mats har hört dem förut och känner killarna lite grann, men denna gången hör han dem som för första gången. Deras sound skulle bli perfekt till de nya låtarna. Sagt och gjort frågade Mats om de var intresserade av att spela med honom. De svarade ja och samarbetet hade startat.
 
Vis av tidigare erfarenheter vill Mats börja med att göra en serie spelningar. Mats och killarna stiger in i replokalen och stannar där ett bra tag. De spelar på några ställen och känner sig efter en tid redo att gå in i studio. På ett klassiskt och levande sätt börjar de att spela in vad som skall bli albumet "...13 rätt". Mats har hela tiden sett låten "Osårbara" som en duett men frågan var med vem. Låten skickas till Agneta Sjödin som är en gammal vän till Mats och som även sjungit på fritiden. De båda hade flera gånger genom åren talat om att göra något tillsammans någon gång, och nu var det dags. Parallellt med skivinspelningen skriver Mats musik som aldrig förr. Låtarna "En känsla av sol" och "Måste börja sluta" tillhör dem som kom till då. Westling fattar även beslutet att ge ut musiken på eget skivbolag. Det var som någon sa – skall det hända något får man väl göra det själv. Detta beslut innebar en själslig befrielse men också ett tufft jobb att få ihop pengar.
 
Mats kontaktade ett bra promotionbolag och en bra distributör. Resten fick han och Madeleine sköta själva. I september 2004 släpptes "Osårbara" som singel och det blev tummen upp både från radion och viss press. "Saga utan slut" släpptes som singel i Januari 2005 och fungerade ännu bättre. Att radion tog till sig Mats musik på detta sätt gjorde honom otroligt glad och stolt. Singlarna låg i nästan ett halvår i toppskiktet på mest spelade P4 Sverige! Hurra!
 
16 Februari 2005 släpptes albumet …13 rätt ut i handeln. Mats Westling & YaYaMen höll release partyn på Victoria i Stockholm, Jazzhuset i Göteborg, Hotell Oscars Varberg och på Mårtens Krog i Uddevalla. Morgon efter partyt i Stockholm medverkade Mats Westling och bandet i TV4´s morgon tv. Framträdandet gick bra med det var en snurrig morgon. Mats hade glömt kostymen men fick låna Leif Borks kostym. Den var helt ny och förmodligen inte provad gissar vi.
 
Jättebra reaktioner på plattan har inneburit ett hektiskt men jätteroligt år för Westling. Spelningar, P4 Live, Radio och TV. De spontana mailen från människor som känner igen sig i texterna och vill höra mer gör honom riktig glad. Det är väl bara att konstatera att ju äldre men blir desto mer (förhoppningsvis) har man att säga. Åsikten delas tyvärr inte av vissa recensenter som tydligen tycker att man skall sluta ge ut skivor när man fyllt 30 år. Nåväl, dom lär väl sig också, får vi hoppas!
 
Trots att Mats genom åren spelat in flera skivor känns albumet "...13 rätt" som det första och det har definitivt gett mersmak. Han håller på och skriver för fullt inför nästa platta när han inte gigar förstås...
ps Gå och lyssna när han spelar, han kör några helt nya låtar också. ds
 
Det är nu Februari 2007 och första singeln från ett kommande nytt album har börjat att spelas på radio runt om i Sverige, låten heter "Det stora lugnet". Det känns oerhört spännande att fortsätta resan han påbörjade med albumet "...13 rätt". Med i studion denna gång är Mille och Lasse från Yayamen samt Jonas Lundeberg. Bakom mixerbordet sitter Mikael Albertsson, en duktig kille som Mats skrivit låtar med tidigare. Det båda skrev bland annat till Jill Johnson och tjejbandet EMMA.
Under året kommer Mats att göra så många livespelningar som det går, det är inte lätt att slåss mot Melodifestivaler och Idolprogram men trägen vinner var det någon som sa. Varma kommentarer från branschfolk och andra gör också att självförtroendet stiger och att resan blir skön.
 
. . .
 
(forts 08.10.15)
 
Resan till Café Jacob var en av de mest inspirerande Mats gjort, men att resan skulle gå just dit var inte helt klart. Flera av texterna handlar om en vägran att acceptera vårat stress och egocentrerade samhälle, och om en vilja att värna om mjuka värderingar. De handlar även om en i många fall outtalad längtan någonstans, en fristad. Den fristaden kallar Mats för Café Jacob, men du får kalla den för vad du vill. Det är fortfarande 2007 när andra singeln "Vi är underbart bra" släpps. Samarbetet med Cecilia Vennersten kändes naturligt då de jobbat ihop tidigare, såväl på Göteborgsoperan som i showen Svenska Stjärnor.
 
Inför releasen av nya albumet släpptes låten "Andas" som singel och med härligt många radiospelningar som grund stundade dagen D. Den 14 Februari, 2008 hölls Releasefesten på Jazzhuset i Göteborg och en mängd sköna männsikor dök upp. Det blev självklart en toppenspelning med Mille, Lasse och Jonas vid sin sida på scenen. Samma kväll blir Mats medlem i organisationen Music Against Violence, något som kändes hedervärt och inspirerande inför framtiden. Nu är promotionperioden igång och Mats gör TV, Radio, spelningar och press. Nu börjar det märkas tydligt att han fått många fans runt om i Sverige.
 
Efter midsommar -08 släpptes ytterligare en singel från Café Jacob, låten heter "Perfekt" och blev nästan omedelbart en radiohit. VILKA REAKTIONER!! Riksradion formligen pumpade låten och så gjorde även kommersiella stationer. Efter ett idogt arbete med Diggilooturnén spelade Jari Laakso in videon till låten och även den blev en hit. Att så många runt om i Sverige bemödat sig med att skriva så underbara mail och brev gjorde Mats mycket lycklig. Så många som säger att låten spelat en roll i deras liv, på så många olika sätt, fantastiskt. Med succen som grund hörde även Finsk radio av sig för att spela musiken, således släpptes Café Jacob även där.
 
Just nu är det spelningar, mer promotion och en eventuell release i andra Nordiska länder som gäller, och givetvis att skriva nya låtar...
 
Mats gör en omfattande promotion turné runt om i Sverige, besöker en mängd radiostationer och press samt uppträder i flera tv program. Albumet "Café Jacob" som för övrigt produceras av Mikael Albertsson har nu glädjande nog även tagit fart på försäljningslistorna. Det kommer så fina reaktioner från många håll, bl. a håller "Piratförlaget" en tävling där man arrangerar årets "Alternativa Mello". Denna tävling vinner Perfekt och texten får en massa fina kommentarer av författare och annat folk. Konserten på Liseberg under denna sommars turné är helt magisk, så mycket folk och hög stämning. Det bloggas och skrivs om låten på många håll, bl. a beskriver Malin Berghagen så vackert hur hon blir starkt påverkad.

Mats turnerar flitigt med sin musik och sätter även upp en show med Cecilia Vennersten på Ullevi, vilken får ett jättefint mottagande bl. a i GT som skriver "en blivande klassiker".

Inspirationen att skriva nya låtar är nu riktigt stor och resan mot ett nytt album har redan startat. Mats och bandet testar, som tidigare, det nya materialet live. Fråga är, vem skall producera? En kille som skrivit och producerat så fantastiskt mycket bra musik och som dessutom är underbart ödmjuk står högt upp på önskelistan. Björn Olsson (Mando Diao, Hellström, etc) Mats stämmer möte med honom på "Cigarren" på Järntorget, Gbg. Efter en stunds pratande om upplägg, vision och annat beslutas det att saken är biff.

Under hösten 2009 pendlar Mats och bandet mellan Göteborg och Ellös, där Björn såväl bor som har sin studio. Inspelningen flyter på fint och här träffar han för första gången Hasse Asterberg vilken är Björns vapendragare tillika fantastisk tekniker/producent. På skivan medverkar Jonas Lundberg, trummor. Lasse Lindberg, bas. Mille Andersson, Gitarr.

Den 26 Februari 2010, på Trädgårn i Göteborg är det en stor releasefest för nya och tredje albumet "Tack vare dig.." Det är över 300 personer i publiken och stämningen magisk. Under kvällen filmar Jari Laakso videon till första singeln "Mellan tvivel och hopp" som släpps ungefär samtidigt. Plattan får ett underbart mottagande och singeln adderades direkt av radio i Sverige och Finland. Även Norge har nu börjat spela musiken. Vi håller ytterligare en releasefest på Nalen, Stockholm den 4 Mars. Detta följs av en rejäl promotion turné samt tv framträdanden, bl. a ett längre under TV 4 Nyhetsmorgon "Midsommarspecial". Plattan seglar glädjande nog upp till plats 40 över flest sålda skivor i Sverige. Under året släpps även singeln "Kapitel två" vilken även den spelas flitigt.

Nu är det full fart med turnerande och antalet fans har ökat radikalt. Mats får så många fina mail och inlägg vilket är mycket inspirerande. Driven av den lycka han känner över att ha hittat rätt i musiken skrivs det låtar som aldrig förr. Inte bara till musik utan även annat. I början av maj 2011 går Mats in i studion igen, denna gång med Hasse Asteberg och Mats själv som producenter. Hasse arbetar nu i "In flames" fantastiska studio, en stenkast från havet i Göteborg.

Mats känner att han vågar ta ut svängarna ännu mer i låtar med existentialistiska tankar som t e x "Vad vet väl en blomma". I "Två gånger Mats" berättar han en historia som utspelar sig på gymnasietiden på Hvitfeldtska med bästa bandkompisen Mats Bryssel (Ultravox, Annelie Ryde, E type, Strasse etc). Han lirar gitarr på låten. Vi håller releasefester för albumet " En doldis dagbok" som släpps 12 Oktober 2011. Dels på Nefertiti, Göteborg på samma datum men även på Kolingen, Sth 19 Oktober. Som första singel väljs låten "Du är okey" vilken får en underbar respons och spelas mycket under en längre period i Norden. Mats gör en lång promoresa bl. a tv framträdande på TV4 Malou, Efter 10. På skivan medverkar Jonas Lundberg, trummor. Lasse Lindberg, bas. Mille Andersson, Gitarr.

Då Mats känner att han har ytterligare historier att berätta följer det dessutom på "En doldis dagbok" med en bonus CD i form av en talbok. Fem historier och milstolpar ur hans liv förtjänstfullt berättade av skådespelaren Johan Gry (Kommissarie Winter etc.) Minnen av ett tidigare kaosfyllt äktenskap, det första motvilliga steget in i vuxenvärlden, lunchen med Phil Collins etc.

Mats turnerar flitigt runt om i Sverige och Norge. På kulturhus, visfestivaler och klubbar blir han ofta återkommande då kontakten med publiken är det absolut viktigaste. Under våren 2012 släpps även singeln "Den vännen är jag" Låten blir bl. a vinjett till ett radioprogram i Finland. Denna sommars turné uppträder Mats för första gången under Visfestivalen i Västervik. Under en klarblå himmel presenteras han av legenden Hansi Swartz och det första ansikte han ser när han blickar ut över publiken är en leende Björn Ulvaeus. Denna anrika festival där så många hjältar uppträtt; Vreeswijks, Åkerströms etc. Det är stort!

En tid efter det att Mats kommer ur sin existesiella kris / in i väggen 2001 och börjar om, skriver han på en lapp. "Jag skall från och med nu gå min egen väg, utan att bli styrd. Skriva om det jag tycker är viktigt. Aldrig någonsin ha som ambition att skriva en "hit", utan istället göra känslan så tydlig som möjligt. Följa i gamla hjältars spår och strunta i trender, ex: Cornelis, Magnell, Pugh, LeMarc m fl…" Fast med en twist av den älskade popen förstås. Så blir det!

Mats gör dessutom under hösten 2012 en turné till fem städer tillsammans med bl. a Idde Schultz. med start på Södra Teatern 3 Oktober i regi av Rädda Barnen. Arbetet för ideella organisationer är något som ligger varmt om hjärtat. Vid denna tid lägger Mats och hans fru Madeleine även fram en idé gällande en konsert och insamling för Missing People Sweden.

Denna genomförs den 21 Maj 2013 på Trädgårn i Göteborg. På scen finns artister som; Uno, Jessica Andersson, Medina, Andra generationen, Mats själv (med Göran Åhlfeldt, piano och Mats Lindberg, Cello) Stefan Odelberg, Hellmans drängar m fl. Conferencier: Lotta Engberg. Ingen av artisterna vill ha betalt, inte ens reseersättning. Snyggt! Dessutom spelar vi in en duett med Mats och Jenny Silver. Låten som heter "Let us bring hope" skrivs av Mats och produceras av Macho Psyko, Niklas Olovson och Robin Lynch som tidigare jobbat med bl. a Keith Urban, Pink etc.

Den 18 November 2013 är tiden mogen för att påbörja inspelningen av en femte platta. Samarbetet med Hasse Asterberg fortsätter, denna gång med Petter Eriksson vid hans sida. Studion heter Epidemin och ligger på fantastiskt vackra Konstepidemin i Göteborg. Detta lugn bland gamla anrika kåkar mitt i stan, så fint. Soundet i studion är lysande, här har Petter och de andra spelat in bl. a Sofia Karlsson, Daniel Lemma m fl. Denna gång är gitarristen Henning Sernhede ombord och färgar låtarna med fantastisk gitarr och pedalsteel. Låtar som "Gnugga mig varm", "Alla dessa ögon", "Du är min Jord" etc. svävar som i en rymd av kärlek. Första singeln som släpps är ""En på millionen" som spelas bra runt om, får även ett jättefint fäste även i Finland.

Plattan får namnet "Fågelvägen" och släpps ut i handeln på Alla hjärtans dag, 14 Februari 2014. Det blir en rejäl releaseturné som startar i Stockholm på Kolingen på releasedagen. Därefter Karlstad, Trollhättan, Jönköping, Norrköping, Sarpsborg (NO) och Kalmar. Under våren släpps "Jag samlar på leenden" vilken har blivit en av de absolut mest populära låtarna live. Under 2015 kommer även en duett med Mats och Cecilia Vennersten, från "Fågelvägen". Låten heter "Mmm Wow".

I November 2015 får Mats en textslinga i huvudet "Det spelar ingen roll vad vi springer ifrån, om vi inte känner kärleken som står i neon…". En tid senare springer han på Håkan Glänte, tidigare medlem i Tripple & Touch, numera välrenommerad producent och musiker. Mats berättar om tanken och vips är samarbetet ett faktum. Låten skall inte tillhöra något album, den skall vara sin egen ö.

25 Februari 2016 släpps den och heter "Det blir knas". Videon spelas in och produceras av mycket duktiga fotograf Ines Sebalj. Visningar och releasekonserter på Kägelbanan, Stockholm 25 Februari. Folkets Hus, Nynäshamn 26 Februari samt på Pustervik, Göteborg 5 Mars. Under "Det blir knas" -turnén spelar Mats med lite andra musiker, vilka det blir naturligt att även framgent spela in med.

Således går han i början av 2017 in i studio Epidemin igen, denna gång med Ken Sandin, Abbe Abrahamsson och Henrik Pilqvist för att påbörja arbetet med ytterligare en platta. Även denna gång producerar Petter Eriksson, Hasse Asteberg och Mats själv. I första omgången spelar de in bl. a första singeln "Ömtåligt gods" som släpps i Maj 2017. Låten som är en uppmaning att våga visa sig känslig och sårbar får ett underbart mottagande och spelades mycket på radio i Norden. Mats får även många mail av uppskattning att han lyfter ämnet. Med ett skönt och lite rockigare sound på vissa av låtarna går resten av inspelningarna som en dans. Andra singeln "Sååå mycket mer" släpps och den 27 Oktober 2017 kommer Mats sjätte plattan kallad "Maneter och Poesi…". Release följd av turné och promo.

Under Gällersta Visfestival, Örebro för några år sedan blir Mats kompad av deras husband, vid namn DSH5. Bandet och Mats känner direkt att de "klickar". När så deras vägar möts åter igen vid en annan festival frågar Mats om de vill spela med honom på Nalen. Så blir det och kvällen är magisk. Sedan dess har det blivit många spelningar, på festivaler och klubbar. Mats skriver under 2019 även en låt för organisationen FIKK Sverige. Startad av Missing Peoples grundare Peder Schillerström.

Den 17 Januari 2020 inleder vi inspelningar av nytt material. Mats är stolt som en tupp över de nya låtarna och med mycket hög ambition flyter arbetet på fint. Bakom rattarna står återigen Petter Eriksson med assistans av Hasse Asterberg och bandet består av DSH5. Till tonerna av svävande pedalsteel, smekande mandoliner, pumpande bas och dynamiska trummor växer låtarna fram. I början av Mars släpper vi singeln "Höjdrädd" som tas emot på ett underbart sätt runt om i Norden.

Härliga kommentarer och höga förväntningar. En turné till tolv städer är bokad med premiär på Nefertiti 16 Mars -20. Trots det mycket speciella läget i världen genomför de konserten för en samling, inklusive de själva, oroliga människor. Sällan har väl innebörd i texter klingat så starkt, eller toner fått känslor att blossa så varmt. En mycket speciell konsert.

Resten av turnén och hela våren blir som för så många andra, inställd…

Ytterligare en singel "Moder Sol" släpps den 2 oktober 2020. En sång om att för första gången bjuda in en person till sitt allra innersta.

Den 2 December 2020 är det release i handeln och på nätet för Mats debutbok "Mitt hjärtas röst" på förlaget Vivenda. Dikter och reflektioner från hans allra mest privata. Om att tappa bort sig själv på livets väg, för att senare hitta hem och förbehållslöst möta och välkomna sitt sanna jag. Inåt, uppåt, framåt mot ljus, hopp och mod. Finns att köpa på bla. Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln etc.
Kan även beställa med signatur och personlig hälsning här på hemsidan, se startsida.
 

Interpol Attaboy In the Garden Landscape ...13 rätt Cafe Jacob Perfekt producent Björn Olsson CD Tack vare dig inspelning Kapitel Två releasespelning En Doldis Dagbok bonus cd En Doldis Dagbok Visfestivalen i Västervik 21 maj 2013 CD Fågelvägen duett Mmm-Wow Ken Sandin - Abbe Abrahamsson - Henrik Pilqvist CD MAneter & Poesi singel Höjdrädd Nefertiti Göteborg bok Mitt hjärtas röst

©2014 Merlin Music. All rights reserved. Webdesign SinProd.